Имате въпроси?
0889 720 820

Меню
Меню

Доставка и връщане

Доставка и връщане

  • Доставки до офис на Еконт, от днес за утре
    Цена: около 6.00 лв. до 2 кг.  (7 лв. над 2 кг.)Доставката е за Ваша сметка, включена в наложения платеж

  • Доставки до Вашия дом или офис, с Еконт по график на обслужване
    Цена: Около 8 лв. до 2 кг.  (11 лв. над 2 кг.)Доставката е за Ваша сметка, включена в наложения платеж.

  • При доставка с куриер, не носим отговорност за забавянето на доставката получило се по вина на куриерската фирма или друго обстоятелство независещо от podarakzasnimka.com

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. “ПОДАРЪК ЗА” ДЗЗД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

При проблем, моля да се свържете с нас на ТЕЛЕФОН: 0889 720 820 или Email: [email protected]
Връщането на вече персонализиран продукт не е разрешено и възможно, освен при наличие на явна наша грешка, различен продукт, размер, цвят и др.

При наша грешка куриерските услуги са за наша сметка, както и изработката
на новия продукт.

Информация за онлайн решаване на потребителски спорове съгласно чл. 14, ал. 1 от ОРС (регламент за Онлайн Решаване на Спорове):

Съгласно разпоредбите на чл. 14, ал. 1 от ОРС Европейската комисия предоставя една от платформите си на потребителите за разрешаване на онлайн спорове. Платформата (http://ec.europa.eu/consumers/odr) дава възможност за постигане на извънсъдебни споразумения по спорове, свързани с онлайн покупки и договори за услуги.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки