fbpx
Количка
Количка

Доставка и плащане към ПОДАРЪК ЗА ДЗЗД

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
1. Доставката се извършва в рамките на 1 работен ден от куриерска фирма Еконт Експрес, наета от “ПОДАРЪК ЗА” ДЗЗД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Всички пратки подготвени и изпратени от “ПОДАРЪК ЗА” ДЗЗД ще пътуват с преференциална цена за доставка с Еконт Експрес.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера.

2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

3. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на куриера / тел. за връзка с Еконт 0 7001 73000 7001 7300

4. “ПОДАРЪК ЗА” ДЗЗД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или на e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Връщането на закупени стоки става според условията на българското законодателство свързано с правата на потребителите.

Връщането на закупени стоки до търговеца, независимо от условието за връщане става за сметка на купувача.

Връщането на стоките е възможно само ако търговския вид и цялостта им не е нарушена.